VDO Dayton

Wereldspul! Een super gedetailleerd scherm op je dashboard of een radio/cd geintegreerd systeem. Optioneel gekoppeld met een TMC interface die je om de files heen lootst. gave website. Met interactieve demo van alle VDO apparatuur.

 

Car Mobile (tip)

Car Mobile het totaal concept voor de zakelijke autorijder, Navigatie, ritregistratie, cruise controle, beveiliging, autotelefonie, fleetmanagement, tracking en tracing.

 

CarVision

Als je echt chiq wilt breidt je je VDO set uit met een camera interface (veilig achteruit rijden) of een TV tuner zodat je in de file effe het nieuws kunt opzetten.

 

Becker

Deze duitse onderneming voert twee modellen: trafficstar en de trafficpro. Beide zijn radio / navigatie geintergreerde systemen. Het sterke punt van de Becker is de compactheid , geen blackbox of losse computer ergens in de auto. 

 

Clarion

Top Audio gecombineerd met naviagtiesystemen. Redelijk suffe website voor fraaie spullen met leuke gimmics: bij flitspalen kun je als geheugensteuntje een politiesirene laten klinken. Dit in combinatie met een concurrerende prijs heeft ervoor gezorgd dat Clarion een belangrijke rol is gaan spelen in autonavigatie land.

 

Alpine

Vanaf het begin van de moderne navigatiesystemen  is Alpine een zeer belangrijke speler op de wereldmarkt. Behalve systemen met een losse monitor kunt u een Alpine navigatie systeem uitbreiden tot een autobioscoop met Video of DVD.

 

Pioneer

Dit is de enige leverancier met een spraakgestuurd navigatiesysteem. Supercoole website en apparatuur. Natuurlijk geintergreerd met super audio.