Fietsen 123 (tip)

Alles wat je wilt weten over fiets routes en fietsen. Niet supersnel wel mooi en uitgebreid. Aanrader

 

ANWB Fietsweerbericht(tip)

Houden we het droog? dagelijkse prognose voor het fietsweer van vandaag en morgen. ANWB leden kunnen zich abonneren op de fietsweerbericht e-mailservice.

 

Fietsen in Amersfoort, Nederland en België

14 routes rond Amersfoort en ruim 150 fietsroutes elders in Nederland en in België. Route uitzoeken, printen en fietsen maar....

 

MTB Routes(tip)

Mountainbike en ATB routes per provincie. Uitstekend overzicht met veel extra informatie van routekaarten met complete route beschrijvingen.

 

Fietskaart informatie stichting

De Fietskaart Informatie Stichting ontwikkelt Routegidsen voor fietsers. In elke gids wordt een lange-afstands-fietsroute beschreven.

 

Fietsplatform

De LF-routes zijn ontwikkeld door de Stichting Landelijk Fietsplatform.

 

Fietsrai route zoeken (tip)

Vul hieronder één of meer opties in en u krijgt een overzicht van de routes, die aan uw criteria voldoen. Gedetailleerde informatie over deze routes, vindt u in de ANWB / VVV fietsgidsen of in de fietsgidsen van het Landelijk Fietsplatform.

 

Fietsroute infoservice

Fietsroutes per provincie, lange afstand fietsen en routes in het buitenland

 

Fietsroutes Vlaanderen

In Vlaanderen zijn zo'n 3000 km wandelpaden en 1200 km fietsroutes uitgezet. De routes zijn op uniforme wijze bewegwijzerd met wit-rode, geel-rode of geel-blauwe merktekens. Bijzondere kennis of atletische prestaties zijn niet vereist. Iedereen kan op eigen tempo een route, of een gedeelte ervan afleggen. Om het nog aantrekkelijker te maken werd van elke route een gids uitgegeven.

 

Toerfietsen Nederland

Op deze website vindt u een verzameling van bewegwijzerde lusvormige fietsroutes. Ik was het beu om altijd met een kaart de weg te moeten zoeken. De kaart was meestal verkeerd gevouwen, tijdens het rijden niet te lezen, natgeregend en nog meer ongemak. Sindsdien fiets ik vrijwel uitsluitend bewegwijzerde routes.

 

Cartostudio fietsroutes

Fietsen van Amsterdam naar Rome. Op deze site kunt u een indruk krijgen van de vier fietsboekjes en het verloop van de route door op één van de boekjes aan de linkerkant te klikken.