Vaartips.nl (tip)

Ruim 20 leuke vaarroutes door heel in heel Nederland. Kruiphoogte, diepgang en aanlegmogelijkheden zijn aangegeven en waar mogelijk wordt iets over de ontstaansgeschiedenis van plaatsen en vaarwegen verteld.

 

Weeronline Zeilen(tip)

actuele info over wind, golfhoogtes, luchtdruk, sattelietbeelden, watertemperatuur, waarnemingen en vooruitzichten

 

Alle Jachthavens van Nederland

Alle jachthavens van Nederland per provincie en plaats. inclusief telefoonnummer, web en mailadres. Vele havens zijn ook kort beschreven.

 

Nieuwe Zeilen

alle zeilmakerijen en jachtmakelaars. heel makkelijk voor alle watersporters die een boot zoeken, want echt alle makelaars staan erop!

 

Botennet.com

op Botennet.com het internetportal voor de watersport in Nederland. Hier vindt u informatie over onderwerpen als; waterstanden, evenementen, organisaties en brug en sluistijden.Nieuw op Botennet.com zijn de tarieven van bekeuringen op het water en de gebieden waar snelvaart is toegestaan.

 

Waterland

Dit is ongeloofelijk! Alles voor recreatie, binnenvaart, offshore, grondwater, ecologie, waterbouw, watertemperaturen, golfhoogtes, windverwachting, scheepvaart berichten, ......

 

Waypoints Nederland

Bij Waypoints Nederland vindt u honderden routepunten (waypoints) voor de hydrografische kaarten van de nederlandse wateren voor GPS ontvangers. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en nauwkeurig gedigitaliseerd.